top of page
DIGA-002-visuals-hand-netwerk-P1.jpg

Wat is uw vraag?

Iets met databases?

U heeft informatie in verschillende databases. In Excel-sheets zelfs. Uw mensen worden er gek van. Het kost ze veel tijd en ze maken fouten die niet nodig zijn. Als er tenminste een makkelijke en eenduidig bruikbare tool zou zijn waarmee ze de informatie kunnen vinden en toepassen.

Iets met IoT

Internet of Things neemt een vlucht. Ook bij u en wellicht uw afnemers zijn er toepassingen en mogelijkheden die u wilt verkennen en testen. Om daar uiteindelijk een groot voordeel mee te behalen. Want wat vanzelf gaat, tegen lage kosten, is op termijn winst. Vaak zelfs al op korte termijn.  

Een groots idee?

U heeft het gevoel dat er iets mogelijk is wat nog niet bestaat. Maar u weet niet precies óf het uitgevoerd kan worden - en hóe dan. Laten we in gesprek gaan. Tien tegen één dat we met uitvoerbare oplossingen komen. 

Iets met veel partijen?

Een complex proces. Met veel stakeholders. Het kost veel tijd - zowel in uren als in doorloopsnelheid. Inzicht en samenwerking via een slimme applicatie kan uw processen voor iedereen prettiger maken. En versnellen.

Iets anders?

Kom maar door. De koffie is altijd klaar en om de hoek hebben we de lekkerste broodjes om iets langer op uw vraag door te gaan als dat zo uitkomt. Bel met Wouter of Marco.

bottom of page